Anmeldelse af eToro

Etoro: Anmeldelse og erfaringer

Etoro er en innovativ handelsplatform, hvor du nemt kan foretage investeringer. Læs vores anmeldelse af Etoro her. ✅

En kort gennemgang af virksomheden bag

etoro
etoro

Etoro var en af de aller første handelsplatforme til at tilbyde copy trading. Virksomheden blev stiftet i 2006. Formålet var at udvikle teknologier, der kan automatisere trading. Siden da har firmaet vokset. I dag har de mere end 9 millioner brugere på deres innovative platform. Deres 9 milioner brugere fordeler sig over knap 170 forskellige lande.

Etoro er registrereret inden for EU (mere præcist på Cypern), og dermed er Etoro underlagt finansiel lovgivning vedtaget i EU.

Etoro kunne i begyndelsen af 2018 meddele, at de havde fået et kapitalindskud. De (i østen velkendte) investeringsfonde China Minsheng, SBI Group, og Korea Investment Parter havde sammenlagt investeret mere end 100 mio. amerikanse dollars i Etoro. Dengang blev Etoro vurderet til en værdi af 800 mio. amerikanske dollars. Altså knap 5,5 mia. danske kroner. I dag er de sandsynligvis mere værd. Men nok om det. Du er her sandsynligvis ikke, fordi du vil investere i Etoro. Du er her sandsynligvis fordi du vil bruge deres plartform til at foretage investeringer.

Opret en konto hos eToro

⭐⭐⭐⭐⭐
Kom i gang med Copytrading
Kopier de professionelle investorer idag!

En kort gennemgang af handelsplatformen Etoro:

Etoro er populær grundet sin innovative copy trading-platform. Her kan tradere kopiere andre tradere. Dette gøres både inden for aktier, CFD’er og kryptovaluta. Dette er en effektiv metode for almindelige mennesker, der gerne vil i gang med at investere. Dog bør det understreges, at copy trading ikke kører fuldstændig automatisk. For at opnå et optimalt udbytte bør man som trader besøge sin konto på Etoro et par gange om ugen. Her bør man tjekke om på, hvordan det går blandt de tradere, som man kopirer. Endvidere bør man også følge med på platformen, fordi der ofte kommer relevante nyheder op fra andre tradere. Etoro er altså også en socical platform for tradere, hvor man kan udveklse idéer, diskutere, og generelt gøre hinden klogere.

Hvis du selv vil foretage dine investeringer manuelt, er Etoro også en god løsning. Særligt grundet brugervenlighed og den sociale del, hvor man nemt kan følge med i de finansielle markeders udvikling.

(artiklen fortsætter under billedet)

etoro copytrading
eToro copytrading

Etoro platformen har følgende fordele sammenlignet med andre trading platforme:

  • Brugervenlighed
  • Adskkillige kryptovaluta CFD’er
  • Kraftfulde værktøjer til copytrading
  • Innovative platforme (både til web og mobil)

Og følgende ulemper:

  • Gebyrer ligger i den lidt høje ende
  • Erfarene tradere vil muligvis mangle mere avancerede funktioner

Mere dybdegående beskrivelse af Etoros funktioner

Etoro har i høj grad formået at sammetsætte selvstændige tradere med sociale tradere (copy tradere). Som trader kan man på platformen lave overvågningslister, som indeholder aktier og CFD’er, som man gerne vil følge nøje. Så snart listerne er oprettet er det nemt at få et hurtigt overblik over de seneste kursudviklinger, når man besøger platformen. Her er det også muligt hurtigt at købe investeringsprodukterne, hvis man synes, at kursudviklingen ser fornuftig ud.

En anden smart funktion er den de kalder ‘CopyFunds‘. Denne funktion bygger på det basale princip inden for trading. Jo større spredning, jo mere sikkerhed. (Fx hvis du ejer 1.000 aktier, så har du en mindre risiko for tab, end hvis du kun havde én aktie af samme værdi). I Etoros ‘CopyFunds‘ samler Etoro nogle af de bedste tradere i en pulje, som du så kan kopiere automatisk. På den måde kan du nemt sprede dine investeringer og gøre din investering mere sikker.

Udover CopyFunds har Etoro også det de kalder Editors’ Choice, hvor man kan læse investeringsforslag fra en professionel trader. Herefter kan man så overveje, om man vil implementere strategien sin portefølje. På Etoro kan man altså nemt følge med i de finansielle markeders udvikling.

Etoro og skat

Som trader hos Etoro er man selv ansvarlig for at opgive sit udbytte til SKAT hvert år. I og med at Etoros platform og al handel foregår i amerikanske dollars, skal man omregne sit overskud til danske kroner og opgive dem på sin selvangivelse. Dette skal gøres én gang hvert år. Hvis du kommer rigtigt i gang med at trade og gerne vil investere på langt sigt, bør du søge professionel hjælp hos en revisor.

Etoro erfaringer og copy trading

Personligt har jeg gode erfaringer med Etoro efter at have brugt deres platform siden min tilmelding i 2016. I starten brugte jeg deres platform til at daytrade med bitcoins. I dag bruger jeg udelukkende Etoro pga. deres copytrading funktion, hvor jeg automatisk kopirer alle handler, som Jeppe Kirk Bonde foretager. Siden Jeppes start på eToro i 2013 har han genereret et gennemsnitligt afkast på 35% om året. Og på Etoro kan man kopire alle hans handler automatisk! Hvis du vil læse mere om Jeppe Kirk Bonde, kan du besøge hans profil her.

Etoro
  • Brugervenlighed
  • Funktioner
  • Omkostninger

4.7

Konklusion

Etoro er en god platform for almindelige mennesker, der gerne vil i gang med at investere. Omvendt kan platformen dog også være iddeel for den erfarne trader, fordi platformen giver traderen mulighed for at tjene ekstra penge ved at lade sig kopiere af andre.

Hvis man alene kigger på gebyrer, er Etoro en anelse dyr at bruge. Til gengæld har de en social platform med innovative værktøjer, der opvejer for dette. Nye tradere vil sandsynligvis også få gavn af deres brugervenlige platform.

Opret en konto hos eToro

⭐⭐⭐⭐⭐
Kom i gang med Copytrading
Kopier de professionelle investorer idag!