Zulutrade 2022

ZuluTrade anmeldelse og guide 2022

ZuluTrade er en online socialtrading og copytrading platform. Platformen har til formål at lade private investorer kopiere handel på finansielle markeder, som er udført af folk, der har stor erfaring inden for investering. Idéen med kopieringen af de erfarne investorers handel er, at der skal opnås et niveau af autohandel.

Det sociale element gør det imidlertid muligt for de handlende at give feedback og dele idéer. I dag kan handelsplatformen prale af omkring en million brugere, som handler for et overskud på 800 millioner dollars. I denne ZuluTrade-anmeldelse kan du læse om, hvordan platformen virker, dækning af omkostninger, live konti, brugeranmeldelser, regulativer og meget mere.

Kort om historien

I 2007 blev ZuluTrade grundlagt af Leon Yohai og Kosta Eleftheriou. Leon Yohai ville gerne skabe en software, som gjorde det muligt for ham at kopiere handler fra de bedste investorer. I 2009 havde virksomheden over 4500 ekspert-investorer, hvis handler blev opfanget og brugt. Det var disse investorers porteføljer, som brugere kunne kopiere, hvis de ville tjene penge.

I 2014 blev designet på ZuluTrades hjemmeside lavet om. Der blevet tilføjet en række af funktioner, som for eksempel ZuluGuard, og på dette tidspunkt var der 120 ansatte, hvor 40 af dem sad i kundeservice. I maj måned i løbet af samme år annoncerede virksomheden et partnerskab med SpotOption. Dette partnerskab gik ud på at skabe en socialtrading-platform for binære optioner.

I 2015 fik platformen stor succes, da den blev tildelt en EU Portofolio Management Licens fra den Europæiske Union. Dette resulterede i, at virksomheden blev både legitim og respekteret i investeringsverdenen.

Minimum indbetaling

ZuluTrade har et relativt lavt minimum indbetalingskrav. Visse mæglere, der er tilgængelige med ZuluTrader, kræver et minimumsindskud på bare én dollar. Andre kræver måske 300 amerikanske dollars, 210 pund, 250 euro, 25.000 japanske yen eller 300 australske dollars.

Du kan tilmelde dig ZuluTrades demokonto gratis. Du vil finde mere information omkring denne træningskonto længere ned i anmeldelsen.

Spredning og provision

En provision er et beløb, som skal betales per handel foretaget af mæglerne oven i den normale spredning for at forbinde din konto til ZuluTrade. Dette beløb kan være på 0, hvis der gøres brug af ZuluTrades egen mægler AAAFx. AAAFx har hovedkvarter i Grækenland og op til tre procentpoint andetsteds.

Spredning (forskellen mellem købs- og salgsprisen) vil variere fra mægler til mægler. Valutaparret og timen på dagen kan ligeledes påvirke dagens spredning. For eksempel udvider mæglere ofte deres spredning ud under perioder med høj volatilitet.

Gearing

De fleste folk er opmærksomme på, at gearing kan blive brugt til at forhøje eventuelle indtjeninger. Før du downloader en konto, må du dog bemærke, at handel med gearing kan gøre dit tab større og gøre dig tilgængelig over for margin calls.

Normalt hænger det sådan sammen, at jo højere gearingen er, for eksempel 1:1000, jo lavere er den brugte margin. Dette betyder oftest en stigning i fri margin og marginniveauet. Imidlertid kan dette føre til overhandel med et højt fald, og så vil din konto muligvis ramme et stop out-niveau.

Så for at undgå denne risiko, er det ofte anbefalet at bruge en 1:100-gearing.

Andre handelsgebyrer

Før du opretter en konto og logger ind på ZuluTrade, bør du være opmærksom på eventuelle ekstra omkostninger. For eksempel kan det være, at du skal betale et rollover- eller swap-gebyr over natten. Beløbet vil afhænge af, hvilket valutapar du handler med. Selvom disse omkostninger kan påvirke profitten over en betragtelig tidsperiode, vil intraday-investorer ikke støde på denne form for gebyrer.

Bortset fra dette gebyr, er der ikke andre ekstraomkostninger. Zulutrade har forklaret på deres hjemmeside, at de investorer, som du kopierer, er betalt direkte af Zulutrade som en del af provisionen.

Det er også værd at bemærke, at du sommetider kan finde indskudsbonusser og forfremmelser, hvis du besøger hjemmesiden.

Handelsplatform: Sådan virker det

På ZuluTrade kan du i øjeblikket handle på valutamarkedet, du kan handle med aktier, binære optioner, råvarer, såsom olie, og indekser, som eksempelvis NASDAQ. Platformen tillader dig altså at kopiere strategier fra de bedste investorer.

For dem, der undrer sig over, hvordan det virker, fås her en forklaring; brugerbasen er delt i to kategorier:

Signaludbydere – Dette er normalt investorer, som er villige til at dele og blive kopierede af deres følgere. Deres kompensationsgebyr er bestemt af graden af succes, som de opnår, ved hjælp af deres strategier.

Følgere – Disse brugere kan kopiere den strategi, som signaludbyderne bruger. Som følger, kan du ligeledes kopiere strategier fra de porteføljer, som andre brugere opretter.

Funktioner

Når du har detaljer omkring login på din Classic-konto, kan du begynde at bruge en række af nyttige funktioner. Dette inkluderer blandt andet:

Lock Trade – Dette giver dig mulighed for at verificere udførslen af en handel, efter at signalet er blevet modtaget.

Automator – I 2016 blev ‘Automatoren’ introduceret. Denne funktion underretter dig på e-mail eller udfører automatisk handler, når begivenheder sker. Denne funktion reagerer på regler, som du selv tilføjer. For eksempel kan en regel lyde på, at hvis profit og tab fra Trader X er mere end 1500$, skal den aktuelle fortjeneste låses. Dette kan hjælpe dig med at minimere din risiko og give dig mere tid.

Sociale netværksfunktioner – Disse inkluderer fora og kommentarsektioner. Her kan du anmelde signaludbydere. Desuden kan du komme med råd og stille spørgsmål.

Margin Call-o-Meter – Denne funktion estimerer den risiko, der er for, at din konto løber tør for penge, hvis du eksempelvis får et margin call. På den måde kan det blive tydeligt, hvor meget af din kapital, du egentlig risikerer. Dette er dog blot en indikator, og denne funktion bør derfor ikke erstatte et effektivt pengehåndteringssystem.

ZuluScript – Dette gør det muligt for dig at lave instrukser, som former parametrene for en handelsrobot. Disse er også kendt som ekspert rådgivere (Expert Advisors – EA). Dette giver dig automatisering inden for din handel, hvilket tillader, at du udfører mange flere handler, end du nogensinde ville kunne gøre manuelt.

Kryptovaluta – Det er for nyligt blevet tilføjet til porteføljen, at handlende nu kan tage et kig på om kryptovalutaer er den næste store ting eller blot en boble.

ZuluGuard – En unik funktion, som beskytter folk, der investerer ved hjælp af copytrading, hvis uregelmæssige handler bliver påbegyndt af investorer, som de følger. En fantastisk risikohåndteringsfunktion.

Kalender – En let tilgængelig oversigt over alle de afgørende begivenheder, som sker inden for de finansielle markeder verden over.

Hvis du er bekymret over, hvordan du skal vælge en signaludbyder på ZUluTrade, kan du bruge ZuluRank-beregneren. Denne proprietære algoritme rangerer investorer efter en række forskellige faktorer. Herunder kan nævnes:

 • Skarpe forhold
 • Lave drawdowns, høje profitter
 • Alder på signaludbyderen
 • Mængden af handelsaktivitet
 • Hvor ofte investoren logger ind
 • Varigheden af den åbne handel
ZuluTrade til MetaTrader

Det er muligt at linke en ekstern live eller demo MetaTrader 4-platform til en investorkonto. Så for dem der spørger, om ZuluTrade virker sammen med MetaTraders kontoer, er svaret: Ja, det gør de.

ZuluTrade vs konkurrenter

Hvad tilbyder ZuluTrade i forhold til eToro, Mirror Trader, NinjaTrader eller andre systemer? Du kan nemt finde rangeringer af investorpræstationer. Simulatoren viser også den samlede fortjeneste.
Derudover gør den, så du får en e-mail-notifikation, når margin calls dukker op. Du kan endda downloade et Excel-regneark af alle simulerede handler.

Måske er det ren og skær antallet af investorer, som du kan kopiere, der adskiller ZuluTrade fra de andre handelsplatforme. Fra ZuluTrade har du nemlig adgang til over 10.000 investorer fra 192 lande. Du kan bruge ZuluTrades avancerede søgeteknologi til at spore dig ind på de bedste investorer. For eksempel kan du vælge kun at se dem, der har handlet for deres egne penge, haft et maksimalt drawdown på 20% og har handlet i mindst et år.

Mange bruger kan godt lide at kopiere mere end én investor. Derfor kan du bruge UserLists til at administrere dine potentielle kandidater. Dette giver dig også mulighed for at overvåge en person i noget tid, inden du kopierer personens portefølje. Desuden kan lister deles mellem andre brugere.

Efter du har fundet en investor, som du ønsker at følge, kan du tildele et vist beløb, som du vil handle per signal, du kopierer. Alternativt er der en ‘Pro rata %’ mulighed. For eksempel vil 20% betyde, at hvis den handlende åbner 1 parti, vil 0,2 partier blive åbnet på din konto. Desuden kan du stille en ‘Max Open Position’ for en bestemt investor.

Du kan gennemgå dine kontoresultater lige, når du har lyst. Daglige og ugentlige rapporter vil blive sendt til dig på mail. Du vil også modtage e-mail-notifikationer, når en af dine signaludbydere ændrer handelsadfærd. Desuden kan du gennemgå handelspræstationen ud fra udbyder og tidsramme. Dette skal gerne tydeliggøre, hvem der har genereret gevinster og tab på din konto.

Apps til telefonen

ZuluTrade leverer også handelsapplikationer til Android og iPhone. Ejer du en Windows mobil eller tablet, kan du ligeledes downloade Zulutrades apps. Inde i app’en kan du se din præstation, finde nye handlende at kopiere og lukke handler manuelt. Du kan desuden vælge ‘real time’, hvor du kan administrere dine risikoindstillinger.

Alt i alt komplimenterer ZuluTrade applikationen effektivt den computerbaserede platform. Derudover er funktionaliteten løbende blevet forbedret med hver opdatering.

Betalingsmetoder

Ind- og udbetalingsmetoder vil variere, alt efter hvilken mægler den handler bruger. Dog inkluderer disse metoder:

 • PayPal
 • Bankoverførsler
 • ZuluTrade Mastercard
 • Gennem udtalelser og anmeldelser af ZuluTrade, er betalingskommissioner og udbetalingsgebyrer blevet fremhævet, men igen vil disse variere baseret på hvilken mægler, der bliver benyttet.
 • ZuluTrade konti

Hvis du vælger at åbne en live konto, skal du vælge mellem to muligheder. Disse muligheder er:

Klassisk – Denne konto er anbefalet til øvede brugere. Her kan du ganske fordelagtigt gøre brug af manuel eller fuldt brugerdefineret copytrading og standard volumenbaserede provisioner. Vær dog sikker på, at du har tilstrækkelig erfaring, før du åbner en signaludbyder konto.

Deling af profit – Denne mulighed er anbefalet til begyndere, da du her kan lære ved at kopiere andre. Investorer vil blive belønnet, når du får profit og straffet, når du taber penge. Med denne konto drager du desuden fordel af reducerede provisioner.

Vær opmærksom på at begge konti giver dig adgang til diagrammer, data, advarsler og valutamarkedets signaler. Begge muligheder giver ligeledes adgang til kontovedligeholdelse. Hvis du går over på ‘min konto’ får du ad gang til alle de grundlæggende funktioner lige fra at kigge på rangeringen af resultater til ‘slet konto’-knappen.

Når du har besluttet, hvilken konto du vil have, skal du vælge mellem de understøttede mæglere. Detaljer om dette kan blive fundet længere nede.

Demokonto

ZuluTrade tilbyder en gratis demokonto, som er fuldt funktionel. Alt, du skal gøre, er at gå over på hjemmesiden og vælge demomuligheden. Efterfølgende skal du indtaste følgende grundlæggende informationer:

 • Navn
 • E-mail
 • Telefonnummer
 • Sted
 • Gearing
 • Basisvaluta
 • Virtuel kontosaldo

Når du har dine demo-login-detaljer, vil du være i stand til at foretage en dybdegående analyse og følge handelsguruer. Du kan også bruge hjemmesidens sociale funktioner til at finde de bedste indstillinger, mæglere, tips og tricks.

Generelt er demokontoen let at bruge og efterligner mange af de funktioner, som du vil få, hvis du vælger at opgradere til en live konto.

Sådan bliver du signaludbyder

Mange anmeldelser fremhæver, at oplysende kilder fokuserer på videoer omkring valutamarked og sammenligninger af mæglere, mens de udelader en guide til, hvordan man bliver signaludbyder. Dog stammer nogle af de bedste succeshistorier fra ZuluTrade fra dem, der har solgt rettighederne til deres handelsstrategier.

Dette er fordi du får 0,5 procentpoint per parti handlet af nogle, som følger dig med en ægte pengekonto. ZuluTrade rapporterer, at det vægtede gennemsnit er omkring 4$ per standardparti. Hvis du kan samle over hundrede følgere, kan det altså blive til betydelige provisioner.

Så hvad skal du gøre? Først bliver du nødt til at opfylde følgende kriterier:

 • Oprethold et maksimalt historisk drawdown på mindre end 300%
 • Hav et gennemsnit på mere end 3 procentpoint per handel
 • Handel på ZuluTrade i mindste 12 uger

Tips

Naturligvis bør du ikke opretholde en negativ balance, men hvad vil en god guide inden for investering ellers anbefale, at du gør, for at få en betragtelig flok, som følger dig?

 • Upload et professionelt standardbillede. Det rette foto vil hjælpe med at opbygge din troværdighed.
 • Vær klar og præcis, når du forklarer din strategi. Dette kan for eksempel være ved at foreslå, hvor mange partier en følger skal investere i, eller hvordan du planlægger at undgå eventuelle faldgruber.
 • Handel med en ægte pengekonto. Folk vil nemlig stole mere på dine beslutninger, hvis de ved, at du ligeledes risikerer ægte kapital.
 • Vær sikker på, at du opfylder alle kriterier, hvad enten det er den nødvendige mindstekapital eller vinderforhold. At opfylde de ovenstående EU-kriterier er især vigtigt, hvis du skal appellere til det europæiske marked.

På grund af uundgåelige mæglerafvigelser, bør du muligvis undgå scalping-strategier.
Desuden kan handel under annoncering af nyheder føre til betydelige forskelle i resultaterne mellem din egen og dine følgeres konti. Dette er fordi nogle mæglere vil udvide deres spredning under nyheder.

Kommunikation er nøglen til at opbygge tillid. Derfor bør du forsøge at svare hurtigt, hvis hjemmesiden eksempelvis går ned, hvis der er spørgsmål til risikomålerbjælken, eller hvis folk er interesserede i din strategi på en Mac.

Kast dig ud i det med en ZuluTrade demokonto først. Dette vil give dig en idé om, hvordan andre øvede signaludbydere handler og kommunikerer med deres følgere.

Yderlige funktioner
 • Fora og blogs er hurtige til at fremhæve, at der er en række af attraktive ekstrafunktioner, som du får med ZuluTrade. Disse inkluderer:
 • Procentpoint-beregner
 • ProfitberegnerMarginberegner
 • Valutaberegnere
 • Økonomisk kalender
 • Adgang til nyheder

Oven i det er der også træningsvideoer, vejledninger, bruger-guides og PDF’er, der gerne skal hjælpe dig, hvis du har problemer. Gennem ZuluTraders Followers Academy kan du få råd om, hvordan du skal vælge fra deres lange liste af understøttede mæglere.

Sikkerhed

ZuluGuard bliver ofte beskrevet som en særligt populær funktion i anmelder-fora. Det er en effektiv funktion til at beskytte konti. Funktionen virker ved at overvåge hver enkel investors opførsel og fjerne brugere, når der gøres brug af drakoniske strategier. Dette har til formål at beskytte din indkomst fra uberegnelige investorer.

Det er også værd at bemærke, at du manuelt kan indstille Zuluguard-beskyttelsen ved at kigge på ‘advanced mode’ i indstillingssektionen af din konto.

Regulering og licens

Zulutrade-handelsprogrammet er nu reguleret. Som en copytrading løsning for mæglere i EU har ZuluTrade en Triple-A Experts SA-licens fra Grækenlands Hellenic Capital Market Commisision (HCMC).

Dette betyder desværre ikke, at det nu er muligt for dig at modtage kæmpe millionudbetalinger uden nogen risiko. Ifølge ZuluTrade betyder det blot, at deres platform fuldkommen overholder EU’s rammer for serviceudbydere for autohandel. Som sådan kræver mæglere ikke ekstra regulering for at tilbyde platformen til deres kunder.

Fordele

I anmeldelser af ZuluTrade er folk særligt imponerede over en række af funktioner, som kan finde på platformen. Disse inkluderer:

 • Den fuldstændig gratis og fuldt funktionelle demokonto. Denne er perfekt for begyndere, som gerne vil blive bekendte med markedet.
 • Et kæmpe antal af investorer, som man kan følge og kopiere. Dette kan resultere i større indtjeninger fra signaludbydernes side.
 • Der er et bredt udvalg af mæglere fra en lang liste af forskellige lande. Se nedenfor for flere detaljer.
 • Nogle socialtrading netværk giver dig kun adgang til de sidste 50 eller 100 handler. Ikke desto mindre er alle historiske handler gjort tilgængelige på ZuluTrade. Dette sikrer fuld gennemsigtighed.
 • ZuluTrade tilbyder relativt lave løbende gebyrer. Du behøver kun at betale for spredningen. Derudover er der ingen oprettelsesgebyrer, og minimumindbetalingen starter ved bare nogle få hundrede dollars.
 • Anmeldelser fra handel på valutamarkedet viser, at bruger er imponerede over den brede vifte af præstationsindikatorer og grafer, som bliver stillet til rådighed for at hjælpe med at evaluere på signaludbyderne.
 • Brugere af ZuluTrade kan også kommentere direkte på en signaludbyders profilside. Dette hjælper med at holde investorer ansvarlige og skaber en relativt effektiv anmeldelsesproces.
 • Udover valutamarkedet har brugere også adgang til kryptovalutaer.
 • Du kan drage fordel af pålidelige og brugervenlige mobilapps.

I december 2014 foretog ZuluTrade nogle ændringer for at øge investorbeskyttelsen, så de kunne forblive i overensstemmelse med EU-lovgivningen. EU-borgere kan nu kun se de top 1000 investorer, som opfylder strenge kriterier, hvilket viser konsekvent og pålideligt arbejde. Resultatet af dette er, at alle investorer nu sigter efter at følge disse regler.

Ulemper

På trods af alle de fordele, som er fremhævet i ZuluTrade-anmeldelser, er der også visse ulemper og risici, som er værd at bemærke. Herunder kan blandt andet nævnes:

 • For hver succesfuld signaludbyder, er der en hel række af inkonsekvente investorer.
 • Signaludbydere er ikke pålagt at bruge deres egen kapital. Derfor kan du risikere at tabe kapital ved at kopiere handler fra en investor, som bruger simuleret kapital fra en demokonto.
 • Signaludbydere er ikke formelt kontrollerede. ZuluGuard funktionen dæmper imidlertid denne risiko ved at fjerne investorer og gebyrer, hvor det er nødvendigt.
 • Anvendelse af et effektivt pengehåndteringssystem kan være svært for nybegyndere. Det er også specifikt udfordrende for dem, der ikke fokuserer på valutamarkedet, som guld-, CDF- og kryptovaluta-investorer.
 • Det kræver en betydelig overvågning at vælge effektive sammensætninger af investorer.

For at konkludere, skal du ikke nødvendigvis benytte et alternativ frem for ZuluTrade på grund af listen af ulemper ovenfor. Disse problemer gælder nemlig også for de fleste hjemmesider, som ligner ZuluTrade. Så længe du er opmærksom på risikoen og er villig til at bruge tid på projektet, kan du stadig opnå attraktive gevinster.

Åbningstider

Handel bør ikke foretages uden for ZuluTrades markedtimer. Markedet åbner søndag klokken 22:00 UTC og lukker fredag klokken 22:00 UTC. Under sommertid vil markedet åbne søndag klokken 21:00 UTC og lukke fredag klokken 21:00 UTC.

Vær opmærksom på, at åbningstider er nogenlunde de samme hos konkurrenter og lignende hjemmesider.

Kontakt og kundesupport

Hvis du har tekniske problemer eller anmodninger omkring din konto, såsom en ændret gearing, kan du besøge ZuluTrades hjemmeside. Her kan du nemlig finde en live chat, hvor du kan få svar 24 timer i døgnet. Dette er den mest populære metode til kontakt for ZuluTrade-brugere på nuværende tidspunkt.

Desuden er der support via e-mail og telefon til 10 lande inklusiv en 24-timers telefonisk hotline. Du kan også bruge ZuluTrades hjemmeside til at indsende feedback via en online formular eller ved at vælge ‘kontakt os’. Hjemmesiden er tilgængelig i alle de følgende sprog:

Faktisk blev ZuluTrades langsigtede og hårde arbejde i forhold til pålidelig kundeservice anerkendt med en BrokerNotes tripel AAA supportvurdering.

ZuluTrade sammenfatning

Overordnet set er ZuluTrade.com for investorer på alle niveauer. Alene det evigt voksende antal af brugere demonstrerer dette faktum. På trods af at hjemmesiden er brugervenlig, fungerer tjenesten bedst, hvis du vælger virksomhedens egen mægler, AAAFX.

Desuden er det ikke altid ligetil at blive ved med at profitere. Du bliver nødt til at være opmærksom på, at indtægt kan forsvinde lige så hurtigt, som det kan opstå på din konto. At have en effektiv strategi og et effektivt pengehåndteringssystem er altså meget væsentligt.

Accepterede lande

ZuluTrade accepterer investorer fra Australien, Thailand, Canada, USA, Storbritannien, Sydafrika, Singapore, Hong Kong, Indien, Frankrig, Tyskland, Norge, Sverige, Italien, Danmark, Forenede Arabiske Emirater, Saudi Arabien, Kuwait, Luxembourg, Qatar og de fleste andre lande